Tilaa kuntokeskuksesi muutto meiltä

Suunnitteletko kuntokeskuksesi muttoa uusiin tiloihin ja tarvitset apua laitteiden sekä kaluston siirtämisessä?

Ole.Fix on toteuttanut useita todella mittavia kuntokeskuksen muuttoja. Kuntokeskuksen muutto on iso työ, jossa liikutellaan painavia laitteistoja ja välineitä. Haluamme muistuttaa, että painavien laitteiden oikeaoppinen kuljettaminen on turvallisuuskysymys ja siksi suosittelemme käyttämään aina ammattilaista. 

Meiltä Ole.Fixiltä löytyy ammattitaito ja kalusto kuntosalin tehokkaaseen muuttoon! 

Tehdään suunnitelma yhdessä! 
Onnistunut kuntosalin muutto tarkoittaa, että meidän tulee ottaa huomioon muutettava kalusto, nykyiset sekä uudet tilat, aikataulut ja mahdollisesti myös asiakkaat, jotka muuttavat kanssasi. Tämä projekti vaatii suunnitelman ja tehokkaan toteutuksen ja se onnistuu meiltä hienosti. 

Käyttämällä ammattilaista säästät aikaa, hermoja, selkää ja myös rahaa, kun asiakkaasi muuttavat mukanasi ilman pitkää käyttökatkoa.

Ota yhteyttä »

Kuntokeskuksesi lopettamassa?

Onko kuntokeskuksesi lopettamassa ja tila pitäisi tyhjentää?

Joskus niin elämässä kuin liiketoiminnassa yksi portti sulkeutuu, kun toinen avautuu. Kuntokeskuksen toiminnan päättyessä tulee monesti tila tyhjentää laitteista ja palauttaa vuokrasopimuksen mukaisesti siihen kuntoon, kun se oli ennen toiminnan aloittamista. 

Me Ole.Fixillä autamme, niin työssä kuin kustannuksien minimoinnissa. 

Tämä tilanne on joskus lopettavalle yrittäjälle sellainen, ettei tyhjennykseen ole välttämättä kykyä, tai halua käyttää paljoa rahaa tai energiaa. Meillä on sinulle ratkaisu! Ole.Fixin kanssa voit sopia tilan tyhjentämisestä siten, että työkorvauksena ei olekkaan perinteisesti lasku tehtyä työtä vastaan, vaan saamme korvaukseksi lopettavan keskuksen laitteita ja välineistöä, jota voimme jatkokäsittelyn jälkeen myydä kauttamme uuteen kotiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä myös tässä tilanteessa ja etsitään paras ratkaisu asian hoitamiseen.

Ota yhteyttä »

Muuttamassa?

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita