Ole.Fix Showroom

Ota yhteyttä »

OLE.FIX SHOWROOM - TUUSULA

Ole.Fixillä on omat isot toimitilat osoitteessa Pertuntie 178, 05400 Jokela.

Toimitiloissamme on varaston ja huoltotilan lisäksi todella suuri Showroom, jossa pääset harjoittelemaan myynnissä olevilla kuntosalilaitteilla.

Kaksi kuntokeskusta yhden hinnalla!
Ole.Fix toimii myös kuten mikä tahansa kaupallinen kuntosali, mutta konseptimme on todella mielenkiintoinen ja motivoiva.
Ostamalla Ole.Fit Jokelan asiakkuuden, saat rajattoman käyttöoikeuden myös Ole.Fix Showroomiin ja tiloissamme pääset harjoittelemaan myynnissä olevilla laitteilla. Showroom palvelee siis niin paikallisia liikunnan ystäviä kuin myös laitehankintoja harkitsevia asiakkaita.

Showroomissa on vaihtuva laitekanta.
Koska kaikki laitteet ovat myytäviä esittelykappaleita, niin tämä tarkoittaa, että toisena ajanjaksona pääset tutustumaan ja harjoittelemaan vanhemmalla, mutta kunnostetulla laitekannalta joka on tullut huoltomme käsittelyprosessista, tai toisena ajanjaksona voi olla, että laitteet jota pääset testaamaan sekä millä voit tehdä treenin, ovat jopa uuden veroisia.

Jos asut paikkakunnallamme ja haluat Showroomin vakituiseksi harjoittelupisteeksesi, voit ostaa kortin joka toimii oveemme 24/7. Kaikki Ole.Fit Jokelan asiakkuudet sisältävä aina Showroomin käyttöoikeuden.

Tilaa korttisi täältä!

Haluatko tulla testamaan laitteita, mitä mietit hankkivasi?

Toivotamme sinut erittäin tervetulleeksi testaamaan tulevia laitteitasi ennakkoon. Mikä olisikaan parempi tapa todeta laitteiden sopivuus sinun tarpeille kuin kunnon treeni tulevilla laitteillasi! Showroomissa pääset kokeilemaan ja tutustumaan laitteisiimme.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin sovimme kanssasi sopivan esittelyajan!

Huom. Kaikki myynnissä olevat laitteet eivät ole Showroomissa, vaan osa saattaa olla varastossa. Näin ollen ennen testitreeniä, olethan yhteydessä ja varmistat testitreenin mahdollisuuden.

Ole.Fix huoltaa niin kuntosaliasi kuin kehoasi!

Tervetuloa tutustumaan Showroomiin ja myynnissä oleviin laitteisiimme!

Ota yhteyttä »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita