Laitemyynti

Ota yhteyttä »

Myytävät kuntosalilaitteet

Ole.Fixillä on suuri valikoima myynnissä olevia käytettyjä kuntosalilaitteita.  

Tältä sivulta löydät kuvagallerian laitteistostamme ja voit pyytää tarjouksen yhdestä, tai useammasta sinulle sopivasta laitteesta. Isommissa kokonaisuuksissa johon sisältyy useampi laite, otamme huomioon hankkeen kokonaisarvon hinnoittelussa ja asiakkaan toiveen mukaan toteutamme myös laitteiden kunnostuksen toivottuun tasoon. Tarvittaessa voimme esim. Uudelleen nahoittaa ja toteuttaa runkomaalauksen laitteille, jolloin saat juuri sinulle räätälöidyn kokonaisuuden. Verkkosivuilla ilmoittamamme pyyntihinta on laitteen hinta tämän hetkisessä kunnossa, mutta laskemme mielellämme hinnan myös räätälöinnille. 

Tarjoamme aina laitteille kuljetuksen ja asennuksen, joka lisätään hintaan perustuen kuljetuksen etäisyyteen ja asennukseen kuluviin työtunteihin. 
 

Ostaessasi isomman kokonaisuuden laskemme paljousalennuksen tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä »

Kokonaisratkaisut käytetyillä laitteilla

Suunnitteletko omaa kuntokeskusta kaupalliseen käyttöön tai taloyhtiölle, mutta haluat tehdä sen kustannustehokkaasti? 

Ole.Fix tarjoaa sinulle avaimet käteen ratkaisun joka sisältää huippuammattilaisen suunnittelutuen, laitteiden kokonaisratkaisun huomioden tarpeesi, rahdin ja asennuksen. 

Yrityksemme henkilöstö on perustanut kymmeniä menestyviä kuntokeskuksia, joten tuellamme teemme juuri sinulle toimivan, mutta kustannustehokkaan kuntosalin tarpeesi mukaan. 

 

Ota yhteyttä »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita