Palvelut

Ota yhteyttä »

Laitemyynti

Lue lisää »

Asennus

Lue lisää »

Taloyhtiöiden kuntosalit

Lue lisää »

Kuntosalisi kaikki palvelut saman katon alta

Toimitusjohtajan Janne Virtasen terveiset:

Tervehdys ja kiitos, että olet sivuillamme tutustumassa Ole.Fixin palveluihin! 

Ole.Fix on syntynyt ajatuksesta, jossa halusin tuottaa kustannustehokkaita palveluita kuntosalin huolto-, asennus- ja varustelupuolelle. Itse olen toiminut kuntosaliyrittäjänä kohta kymmenen vuotta omistaen lukuisia omia kuntokeskuksia, sekä konsultoiden kymmeniä asiakasyrityksiäni. 

Alunperin yrityksen kehitys alkoi, kun etsin itselleni kustannustehokkaita ratkaisuja kuntosalini huoltotarpeisiin tarvikeosilla ja tehokkaalla asennuspalvelulla. Toiminta kuitenkin nopeasti kasvoi käytettyjen laitteiden myyntiin ja sitä kautta kokonaisten kuntosalien muutostöiden parissa. Vaikka Ole.Fix on nuori ja toiminta alkanut vasta 2022, niin olemme jo saaneet ilon ja kunnian tehdä monenlaisia töitä asian parissa ja nyt meillä on jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Ole.Fix on kuitenkin vielä nuori ja kehittyvä yritys, joten jokainen työ ja asiakaskohtaaminen on meille tärkeä, jotta voimme oppia ja kehittyä. Tämän huomaat palvelukohtaamisissa, hinnoittelussa ja innovatiivisessa tavassa ratkaista eri asioita. 

Nyt voimme ilolla tarjota sinulle alla mainitut palvelut, mutta työn ja kehityksen alla on paljon alaa edistäviä asioita, joista voisin tässä vaiheessa mainita mm. kuntokeskusten remontointi- ja valosuunnitelun, josta kuulet lisää pian. Tutustu rohkeasti palveluihimme ja ota yhteyttä, vaikka tarpeesi olisi palvelulistauksemme ulkopuolella!

Ole.Fix -palvelut:

  • Laitemyynti
  • Huolto
  • Asennus
  • Muutto
  • Taloyhtiön kuntosalit
  • Ole.Fix Showroom

Kiitos, että käytät Ole.Fixin palveluita ja olet mukana kehittämässä innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja kuntoilun maailmassa!

​​​​​​​​​​​​​​

Ole.Fix Oy on myös Vastuu Groupin nimeämä Luotettava kumppani.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita