Laitehuoltoa kustannustehokkaasti

Kuntosalilaitteesi rikki? Ei hätää, me autamme kustannustehokkaasti.

Ole.Fix huoltaa ja korjaa lähes kaikki kuntosalilaitteisiin liittyvät viat ja ongelmat. Laitteiden uudelleen nahoitus, vaijerin vaihto, mekaanisen vian korjaaminen, sähkötyöt, tai jopa runkojen maalaus ja hitsaustyöt. Me hoidamme edulliseen tuntihintaan, joka on vain 45€/h + alv. Ole.Fixin perustajan idea on ollut tuottaa kustannustehokkaita huoltopalveluita kuntosaliyrittäjille, joten laskutuksemme on aina asiakaslähtöinen ja myös varaosapuolella suosittelemme kustannustehokkaita ratkaisuja. Asiakaspalautteemme perusteella meillä on Suomen paras hinta-laatusuhde!

Huoltoprosessimme alkaa aina puhelinkontaktista, jossa kartoitamme asiakkaan kanssa laitteiden viat ja niiden huoltotoimenpiteet ennen varsinaista käytiä kohteessa, jonka jälkeen saat hinta-arvion ja toteutuksen tarpeesi mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan kokonaisuus kuntoon!

Ota yhteyttä »

Cardiolaitteiden sähköhuolto

Juoksumatto, Crosstrainer, tai kuntopyörä rikki ja korjaaminen ei kustannussyistä ole kannattavaa? Ei hätää - meillä on ratkaisu ongelmaan! 

Kuntokeskusalalla on pitkään ollut haasteita sähkövikojen huoltojen parissa. Monesti elektronisesti toimivissa laitteissa ilmenneet sähköviat ovat vaatineet isoja korjaustoimenpiteitä, kuten esim. koko ohjausnäytön vaihtamista ja täten korjauksien kustannusarvio on ollut kova. Ole.Fix yhteistyössä sähköalan ammattilaisten kanssa on ratkaissut monta tämän tyyppistä ongelmaa huomattavasti laitetoimittajan alkuperäistä hintaa edullisemmin! Elektroniikka-puolemme on vielä kehittyvä, joten kaikkea emme välttämättä pysty ratkaisemaan ja siksi otammekin miellämme haasteen vastaan ns. kehitystyön merkeissä. 

Tarjoa meille korjattava laite, niin etsitään yhdessä ratkaisu ongelmaasi. 

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä huoltoon

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita