Asennus­palvelut

Ota yhteyttä »

Ole.Fix asennuspalvelut

Hankkiessasi kuntosalilaitteet kauttamme, sisältyy hintaan lähtökohtaisesti aina laitteiden ammattimainen asennuspalvelu. 

Asennustiimimme koostuu alan ammattilaisista, joilla on kokemus niin käytettyjen laitteiden kuin uusien laitteiden asentamisesta. On tärkeää, että kuntoiluvälineet on asennettu asianmukaisesti ottaen huomioon turvallisuustekijät. Asennuskohteet ovat monennäköisiä ja monesti matkalla on esteitä, kuten portaita ja ahtaita oviaukkoja. Painavien laitteiden kuljettaminen ja sijoittelu on monesti myös haastavaa ja siinä tulee käyttää oikeita välineitä, sekä teknikkaa. Tästä syystä suosittelemme käyttämään aina asennuspalveluamme hankkimasi laitteen asennuksessa. 

Asentajamme Tommi ja Jani, sekä muu tiimimme ovat ammattitaitoisia, ahkeria ja palvelualttiita!

Ota yhteyttä »

Yritys tai yhteisö - tilaa asennuspalvelut meiltä!

Edustatko laitemyyntiä, tai tarvitsetko kilpailevan asennustarjouksen juuri hankkimaasi kuntosalikalustoa varten? 

Toimimme yhteistyössä laitetoimittajien kanssa tarjoten asennuspalveluita myös isoille toimittajille. Pystymme hoitamaan asennuksen aina logistiikan kontrolloinnista ja kuorman purusta varsinaiseen asennukseen ja lopputarkastukseen saakka. Pystymme antamaan joko tuntihinnoittelun, tai kiinteän keikkakohtaisen hinnan koko asennustyölle. Toimimme lähtökohtaisesti Etelä-Suomen alueella, mutta olemme toteuttaneet isompia asennuksia myös Keski-Suomessa ja Pohjois-Suomessa. 

Suosittelemme aina pyytämään kilpailevan asennustarjouksen meiltä, oli sitten kyseessä laitetoimittajan asennus, tai kuntokeskusyrittäjän itse tilaama kaluston asennus. 

Ota yhteyttä »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita